BMC – BODY MOVEMENT COACHNING.

BMC-Logga

Genom BMC kommer du att på ett tryggt och kreativt sätt kunna utforska och spegla det som pågår i ditt liv, för att revitalisera och stödja din kropp och öka ditt medvetande. I BMC sker detta genom:

Varför BMC?   Det är en kreativ och spännande coaching session, där du själv hittar dina svar och ökar din medvetenhet om vad du behöver i ditt liv. Det kan också vara en transformerande och helande upplevelse. En klient kallade det ”En framtidens coachingmodell” .

Inom BMC utgår vi från Chakrasystemet, kroppens eget energisystem där man eftersträvar ett fritt energiflöde. Genom att bli medveten om eventuella blockeringar i kroppen, ges här en möjlighet till att balansera och öka energiflödet.

Kostnad:   En session tar ca 1,5tim och kostar 750kr. Bokar du 3 sessioner, vilket jag varmt rekommenderar, så erhåller du en rabatt och betalar 2000kr.

Så här kan en BMC-session se ut:   Efter ett inledande samtal lägger vi upp sessionen efter dina önskemål och behov. Coachningen sker genom samtal och spegling samt genom att vi uppmärksammar och utforskar kroppen och dess rörelser. Vi kan också använda oss av bildspråk, färg och form och coacha utifrån vad som händer i bilden. Vanligtvis ingår andning och berörig/ massage. Avslutningsvis stämmer vi av och ser vad du tar med dig av nya erfarenheter/ insikter.Mera ingående om BMC:

ANDNING     Genom den kopplade cirkulära andning ges du en möjlighet att gå lite djupare. Det som blockerar kroppens naturliga flöde får möjlighet att komma upp ur det undermedvetna , uttryckas och medvetandegöras. Det rensar ut, transformerar och revitaliserar din kropp och laddar kroppens energisystem. Man kan också säga att den fungerar som en inre massage av din hjärna, då hjärnan konsumerar 25% av kroppens syreförbrukning. Andningen kan ske både liggande och stående i rörelse.

RÖRELSE     Genom att observera och utforska kroppsrörelser samt lyssna till hur din kropp kommuniserar så kan du via body-movement-coachning öka din medvetenhet om dig själv, få tillgång till dina känslor och se dina behov. Dina möjligheter att bli vän med din kropp ökar, och till att få en bättre kroppsuppfattning.

BILD     Med coaching, guidade meditationer och befriade penseldrag kommer du att kunna närma dig rätten och lusten till att uttrycka dig i bild. Kanske har du för länge sedan gett upp eller lagt ditt bildskapande åt sidan.

Jag har en hantverkspedagogisk och konstnärligt utbildning, samt en lång och djup erfarenhet om bildens helande verkan. BMC kan ske enskilt men också i grupp med bildskapande, rörelse och dans.

KROPPEN OCH BERÖRING     En chakra flödes massage hjälper din kropp till ett ökat energiflöde som vitaliserar och balanserar din kropp. Spänningar släpper och du får en ökad mängd av det så kallade "lugn och ro-hormonet" oxytocin. En uppskattad massage som lämnar en avslappnad och med ny energi. Massagen tar 1,5 timme.

DANS     Den fria dansen, din dans på ditt sätt!

Ökar din kroppsmedvetenhet . I den fria dansen ges utrymme att verkligen lyssna in vad som pågår i ditt liv, kroppen får uttrycka, sätta allt i rörelse och skaka det loss.

Det ger också en möjlighet att utforska och komma nära sig själv, och få tillgång till sin inneboende potential. Förutom glädje ger det balans, rörlighet och motion. BMC i dans sker främst genom guidning i grupp eller klasser.

Varmt Välkommen att boka din BMCoaching!